Байер (Леверкузен) победи с 3:2 Щутгарт в драматичан сблъсък  от 1/4-финалите за Купата

...
Байер (Леверкузен) победи с 3:2 Щутгарт в драматичан сблъсък  от 1/4-финалите за Купата
Коментари Харесай

Байер съсече Щутгарт в края

Байер (Леверкузен) победи с 3:2 Щутгарт в драматичан сблъсък  от 1/4-финалите за Купата на Германия. На " БайАрена " домакините на два пъти изоставаха в резултата, само че съумяха да създадат поврат с гол в самия завършек на дуела.

Щутгарт пръв взе преднина в мача в 11-ата минута, когато след центриране от корнер Валдемар Антон с глава порази вратата.

В началото на втората част Байер възвърне равенството. Роберт Андрих означи хубав гол с удар отвън наказателното поле за 1:1.

Гостите обаче бързо си върнаха преднината. В 58-ата минута те се възползваха от неприятно изнасяне на топката, лишиха в половината на противника, след което топката стигна до Крис Фюрих на добра позиция в пеналта и той без закъснение я оплете в мрежата за 1:2.

" Аспирините " обаче още веднъж реагираха и в 66-ата минута Амин Адли бе изведен зад отбраната и невъзмутимо осъществя за 2:2.

 В самия завършек на мача домакините стигнаха до победно попадение. След центриратне корнер топката попадна във Флориан Виртц, който я изпрати назад в наказателното поле, където откри намери Йонатан Та, а бранителят с глава вкара за 3:2.
 В Байер (Леверкузен) мислят за Щутгарт, а не за Байерн
В Байер (Леверкузен) мислят за Щутгарт, а не за Байерн

" Аспирините " посрещат " швабите " за Купата на Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР